Close
360 Obiliq, 15000, Kosovë Rruga: ‘Hasan Prishtina’
+383 (0) 49 393 198 info@shootingrange-katana.com
Open hours: E hënë - E premte 08.00 - 22:00 /E shtunë: 12:00 deri 20:00

Produktet e paraqitura

0
Marka kryesore
0
Përdorues besnikë
0
çmime të fituara

Si të porositni

Si të Porositni

Zgjidh aksesorë dhe porosit online! Shfletoni faqen e produkteve dhe rezervoni armën tuaj!

Mëso më shumë

POLIGONI I SHENJËTARISË KATANA

Telefon: +383 (0) 49 393 198
Fiks: 049/505-301, 038560515.
Rruga: ‘Hasan Prishtina’
360 Obiliq, 15000, Kosovë
sqAlbanian